Sjømat & SUSHI

RESTAURANT & FISKEHANDLER

- FISKETORGET I BERGEN -

 

“ET STED HVOR SJØEN OG SMAKENE MØTES”

Våre kokker tilbereder deilige varme retter, fersk sushi, småretter og skalldyrtallerkner som du kan nyte i restauranten, ta med deg ut på bryggekanten eller ta med deg hjem. Alt er tilberedt med råvarer fra våre tradisjonsrike og kortreiste leverandører.

 

SJØ, MAT OG GODE MINNER

Every plate achieves that elusive, cuisine-defining balance of sweet, salty, and sour — even dessert.

27710192_1766349110096469_8036054986686089554_o.jpg
 

Våre kokker tilbereder deilige varme og kalde retter, fersk sushi, småretter og skalldyrtallerkner som du kan nyte i restauranten, ta med deg ut på bryggekanten eller ta med deg hjem. Alt er tilberedt med råvarer fra våre tradisjonsrike og kortreiste leverandører.

Til maten kan vi også tilby lokal drikke spesiallaget kun for Fish Me som øl, cider, eplejuice, osv. Dette gjør vi for at du skal få et fullverdig lokalt måltid, og for at det skal passe spesielt til vår fantastiske sjømat. Vi har sitteplasser inne og rundt butikken, og koselig oppvarmet uterestaurant helt i vannkanten.

Fiskedisken er enhver fiskehandlers ansikt utad, og vi legger vår sjel i at du skal oppleve et rikholdig utvalg av havets godsaker når du kommer til oss. Har du spesielle ønsker kan vi skaffe det aller meste på bestilling. Produkter som kan skaffes fra lokale produsenter og leverandører, hentes lokalt og er av svært høy kvalitet.

Kort vei fra sjøen til vår fiskedisk gir fersk og god kvalitet. Vi fileterer, skjærer benfritt, lager spesialiteter som Persetorsk, marinerte fileter, gravlaks, lutefisk, osv.

Vi er her for deg.

GODE RÅVARER:
Vi elsker sjømat

1512238_1095998710464849_5784859627117083647_o.jpg
 

KORTREISTE OG TRADISJONSRIKE LEVERANDØRER

I Fish Me er vi opptatt av å ta vare på gode gamle tradisjoner, og at mest mulig av produktene vi tilbyr er fra vårt nærområde. Vi får leveringer fra fiskere, fiskemottak, lokalt røkeri, lokale produsenter og grossister for at kundene alltid skal få de ferskeste produktene.

TRADISJONELL RØKETEKNIKK

Vi røker på den gode tradisjonelle måten i åpne røkeovner som gir en helt spesiell smaksopplevelse. I tillegg til røkt laks har vi også røkt laks med ”Cognac & Pepper” , “Chilli & Mango”, varmrøkt laks, ørret, villaks, makrell, sild, torsk, hvalkjøtt, osv.

Vi lager vår egen gravlaks med bl. a. cognac og gode lokale krydderier. Vi har også andre norske spesialiteter og spennende lokalproduserte produkter som ost, spekemat, urter, krydder, kaviar, og mye, mye mer.